STEAKHOUSE MAMMA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 222 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Mamma. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 20:06 Its been 2h and didnt receive my order, thats a big dislike
6 okt 2022 om 21:24 Pizza dough 9/10 Dla mnie dobre!
29 aug 2022 om 5:52 Laatste keer dat ik hier besteld heb! Eten werd pas na 2,5 uur bezorgd nadat ik 2x heb moeten bellen en er gelogen werd dat het er over 5 minuten zou zijn. Onvriendelijke man aan de telefoon. Eten was uiteindelijk erg vet en niet helemaal gaar.
28 aug 2022 om 22:14 2 uur moeten wachten, uiteindelijk op 22:00u pas bezorgd. Dürum was erg vet en geen smaak aan de döner. Pizza margherita had een rare smaak. Beide gerechten weggegooid.
27 aug 2022 om 10:43 Het was even wachten maar dan heb je ook wat! Lekker en veel eten, goede smaken. De ossenhaas zat al in een heerlijke jus, de salade was rijkgevuld. Ik had er met gemak met twee mensen van kunnen eten. Bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger.
23 aug 2022 om 12:16 Shoarma schotel was zeeer matig
21 aug 2022 om 20:06 Eten was verschrikkelijk slecht, vlees was droog en zout. Er zat een spagetti sliert tussen de Ossenhaas. Geen saus bijgeleverd bij een shoarma schotel. De peper saus was net zo dun als water. Ik bestel hier nooit meer.
18 aug 2022 om 9:03 Durum is niet alleen vlees in een vet doorweekte wrap maar vlees sla knoflook saus
31 jul 2022 om 19:55 Eten is nog steeds niet bezorgd, half uur geleden gebeld en het zou drie minuten duren voordat de bezorger vertrok...
19 jul 2022 om 12:37 Zeer slechte ervaring. Eten kwam na 1,5 uur aan, staat de bezorger daar met een bakje saus á 5 euro en de mededeling dat we die nog even af moeten rekenen. De gerechten zijn al vrij prijzig voor wat je krijgt, moet je voor sla ook extra bij betalen??
15 jul 2022 om 20:15 De man heeft het erg druk zegt hij niet zo vriendelijk aan de telefoon. De bestelling van ons was voor de zoveelste keer niet goed gegaan. De bezorger moet weer komen. Het kan een keer gebeuren maar niet bij de laatste 3 bestellingen dezelfde fout.
12 jul 2022 om 21:29 Ik had me al ingelezen en had hier beter niet moeten bestellen. Ik had een broodje döner. Dit was het letterlijk! Een stokbroodje dat doorweekt was met vet.(normaal met turksbrood) salade erbij besteld. Nou die zag eruit alsof hij er al een week lag!