STEAKHOUSE MAMMA

STEAKHOUSE MAMMA pizzeria & steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 206 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Mamma. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 22:32 Super lekker & in minder dan 1 uur geleverd.
5 jun 2022 om 21:45 Steaks waren helemaal droog door gebakken. Stond niet duidelijk dat er friet bij was, te veel extra friet besteld. Wel was de aflevering stipt op tijd.
25 mei 2022 om 9:19 Uitstekend
23 mei 2022 om 8:36 Ik zal daar niet meer gaan bestellen. Het eten was koud, en prijs/kwaliteit liet zeer ten wensen over.
22 mei 2022 om 23:41 Ok
22 mei 2022 om 20:12 Goede schotel altijd teveel, Bezorging door een Vriendelijke jonge man.
19 mei 2022 om 20:14 Eten was erg lekker, vers en heel warm
15 mei 2022 om 19:22 Laatste keer dat ik hier besteld heb. Heb 4 uur van te voren besteld, en nog kwam het 45 minuten te laat. En als je dan belt, krijg je een half Nederlands sprekende man aan de telefoon die liegt over wanneer het bezorgd zal worden
8 mei 2022 om 21:54 Tussen bestellen en bezorgen 2 uur Eten wat aan de vette kant
29 apr 2022 om 15:45 Bezorging 45 min na gekozen tijdstip, was wel warm!
28 apr 2022 om 13:46 Veel te laat bezorgt 2 uur zitten wachten daar bestel ik niet meer en heel zout bah
25 apr 2022 om 9:38 De bestelling is netjes op tijd bezorgd en het eten was, zoals altijd, super lekker!! Voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader!! Dankjewel voor de service!